mei 2010

Bedankt voor alle lieve wensen!

Verjaardag 17 Mei Kai Mook A 001web Kai Mook A 423web Uit naam van speelse Kai-Mook danken we jullie voor alle lieve verjaardagswensen. Vele mooie kaartjes, knutselwerkjes en tekeningen kwamen bij de Egyptische Tempel aan. Kai-Mook en haar familie genoot van al deze extra aandacht. Bedankt en tot kijk in Hathi-Mahal!

Mmmm verjaardagstaart!

IMG_6892web Verjaardag 17 Mei Kai Mook A 032web

Verjaardag 17 Mei Kai Mook A 035web Verjaardag 17 Mei Kai Mook A 041web      
 
Met al de lekkere groenten en de stukken fruit die we gedurende het feestweekend van jullie kregen, hebben we een mooie grote verjaardagstaart voor Kai-Mook gemaakt. Samen met haar familie heeft ze er op 17 mei heerlijk van gesmikkeld. Bedankt voor alle lekkernijen! PS Ook de andere dieren genoten mee van jullie vrijgevigheid, ook daar was het een beetje feest.

Wat een explosie van kleur!

Zoo_Olifantenparade_6006 Kris PeetersZoo_Olifantenparade_6061 Natalia Kwam jij al een kijkje nemen in de Zoo? Wat een explosie van kleuren, toch? Maar niet alle 30 olifantjes belandden ook effectief in de tuin. Er zijn namelijk een paar heel ‘fragiele’ ontwerpen die barre weersomstandigheden niet zouden overleven. We houden die nog even achter de schermen tot aan de kijkdagen van 22 tem 24 mei. Gratis toegang van 10.00u tot 19.00u voor iedereen in de Zalen van de Zoo (toegang via Astridplein)! Hier toch alvast een voorsmaakje: ‘La fleur en rose’ van Natalia en  ‘Vi(v)A Kai-Mook’ van minister-president Kris Peeters.