december 2009

Kerstwensen!

Kerstzoo

Prettige eindejaarsfeesten vanwege Kai-Mook en het hele ZOO-team!

Kai-Mook, product van het jaar 2009 ?

Wat was voor jou één van de meest ontroerende, blije en meest betekenisvolle momenten van 2009?

Wij moeten er alvast niet lang over nadenken. Het ongeduldig wachten op de bevalling van Phyo Phyo en dan uiteindelijk, nog heel onverwacht, de geboorte van kleine, schattige Kai-Mook! Zij was beroemd voor ze geboren is, stuurde 4.4 miljoen geboortekaartjes uit over heel België, heeft haar eigen bier, T-shirt en boek dat een bestseller is. 

Ze is meer dan een “product” en bracht geloof, hoop en liefde bij de mensen in een jaar van crisis.  Bovendien is ze ambassadrice voor het goede doel, India, om het evenwicht tussen mens en dier te herstellen. 

Wie meer dan onze “parel” beroerde de harten van ons, mensen? Kai-Mook staat nu in de top 5 voor “Product van het jaar 2009”. Een online lijstje van De Standaard. Ben je net als wij, even fier op dit kleine wonder, stem dan vanaf 21 tot 31 december op www.standaard.biz/productvan2009 en schenk Kai-Mook deze mooie titel. 

Met dank voor uw warm hart!

Met De Koninck en de Zoo naar Indië!

De wedstrijd die in samenwerking met brouwerij De Koninck liep rond het gewicht van Kai-Mook is afgerond! Deelnemers moesten raden hoeveel onze kleine Kai-Mook zou wegen na 5 maanden en konden daarmee een 15-daagse Discovery-rondreis in Indië  van Thomas Cook winnen.

Dus kwam na 5 maanden een vertegenwoordiger van De Koninck met een deurwaarder op bezoek bij Kai-Mook om haar even op de weegschaal te zetten en stelden ze vast dat ze al 334 kilo woog.

De persoon die hier het dichtst bijzat was de 53-jarige Francis Duflou uit Oostende. (Misschien niet geheel) toevallig een bierkenner en –verzamelaar, die ook graag naar ‘het leven zoals het is…’ kijkt. Hij had voor de gelegenheid zijn neefje, Thibo, meegebracht die voor het eerst Kai-Mook in het echt zag en in zijn nopjes was met het ‘Grote boek van Kai-Mook’, dat hij erbij kreeg. Na het bezoek aan de olifanten genoot heel het gezelschap (behalve Thibo dan) nog van een fris K-biertje in onze Paon Royal en werd de reis overhandigd. Wie Francis gaat meenemen wist hij nog niet, maar hij was enorm blij met de prachtige prijs. 

India P1070428