« De Infolifant | Hoofdmenu | Een halfzusje voor Kai-Mook »

Kai-Mook op de boekenbeurs

Dit weekend kon je niet enkel een pootafdrukje van Kai-Mook krijgen in de Zoo, maar ook op de boekenbeurs. Daar zat verzorger Bruno, die stempelaar van dienst was. Hij zal het ook wel geweten hebben, want er gingen naar verluidt honderden exemplaren over de toonbank.  Daar willen we uiteraard graag iedereen nog even voor bedanken. Ook liet Bruno ons weten dat de Sint er heel wat was komen kopen, dus dat belooft voor december!


Het Grote Boek van Kai-Mook is nog altijd verkrijgbaar in de boekhandels en onze eigen shops in de Zoo en Planckendael.

P1000415web P1000419web WebP1000417


Reacties

Hallo,
Ik ben dan wel niet op de boekenbeurs geweest maar op de foto's op deze site kan ik zien hoe gelukkig Bruno is , hij straalt. Hij mag dan ook terecht trots zijn over zijn prestaties(samen met de andere verzorgers natuurlijk).
Het zal vast hard werken zijn en misschien niet in alle omstandigheden even gemakkelijk maar 't moet prettig zijn om met de olifanten,fascinerende dieren, te kunnen werken.
Groeten, Magda

Morgen moeten we tijdens de les WO op school vertellen over mijn lievelingsdier.
Je kunt het al raden? Natuurlijk is dit de olifant en nog meer KAI -MOOK.
Daarom heeft mijn mama vandaag het boek van mijn lievelingsolifantje gekocht.
Wat ga ik morgen veel kunnen vertellen.
Een snuffelknuffel aan KAI-MOOK.
Lotte 7 jaar

ik heb ook de kai mook boek gekocht en ik vind hem heel leerzaam en ik vind het een hele mooie boek van kai mook ik heb hem laten signeren in de zoo kij tof ze is al heel wat gegroeid

groetjes van de fam nagels

Ik heb de boek gekocht op 30/10 in de zoo maar ik heb geen stempel van Kai-Mook :-( Bestaat er geen oplossing om een bijkomende blazijd te krijgen door de post (ik kan betalen als nodig is). Sorry voor mijn ndl, ben ik franstalige en een grote fan van Kai-Mook.


De reacties op dit bericht zijn afgesloten.