« Stoelendans in de Zoo | Hoofdmenu | Kai-Mook en Kibibi, geboortejaar 2009 »

Er was eens een bal...

Zoals beloofd hierbij het filmpje van de Ketnet-bal. (zie één van de vorige blogjes). Ketnetwrapper Melvin spuit May Tagu af in het olifantenzwembad. Tony probeert ondertussen Kai-Mook en Yu Yu Yin in het water te lokken. De bal vliegt in het water en zorgt voor de nodige commotie. De nieuwsgierigheid van de dieren wint het tenslotte. Het is vooral May Tagu die het voortouw neemt. Ze ziet haar kans mooi als de anderen een zandbad nemen na het zwemmen. Uiteindelijk zorgt May Tagu voor de ploffende finale waarop Bart de resten ruimt. Spijtig, maar helaas. Het filmpje dat VRT maakte, zal in september op Ketnet en één te bewonderen zijn.

Reacties

Het is duidelijk dat deze bal niet geschikt was als speelgoed voor olifanten gezien hij snel stuk ging. Misschien had Ketnet beter een ander cadeau gegeven.
In het filmpje is geen geluid te horen, of ze hebben het weggelaten vanwege die ploffende bal.

Een bezoek aan de zoo is leuk maar als er heel veel volk is vind ik het minder leuk.
Het terras aan de ingang zit dan helemaal vol (je moet geluk hebben voor een plaatsje), lang wachten aan de kassa (beter zelf eten & drinken van thuis meenemen dan), aan het olifantenverblijf (maar ook wel bij de andere dieren) staan er vaak te veel mensen tegelijk.

Ben in juni i n canada geweest en geen olifant gezien.Hoe gaat het met Kay Mook kunnen jullie een nieuw filmpje laten zien hoe groothij nu is????DElly olthoffSucces met k.m.

ik kom dikwijls op jullie site maar kan nooit de filmpjes zien wat kan ik daaraan doen???
de reacties en zo kan ik wel allemaal lezen maar de beelden kan ik niet zien zeer jammer

kan wel naar het filmpje zien maar heb geen geluid

Het idee is leuk , maar de bal is duidelijk niet geschikt voor olifanten .
May Tagu zal wel geschrokken zijn ...

Zalig om te zien! Maar wel heel spijtig dat de bal niet lang "geleefd heeft" (zoals wij zeggen). Ik hoop dat jullie een nieuwe bal krijgen van de firma want het is toch niet normaal dat een bal zo snel kapot gaat. May Tagu weegt nog lang niet zoveel als en volwassen dier en het is olifantenspeelgoed. Ik denk dat er een fabricagefout is (klinkt logisch).

Een dikke pluim voor Ketnet die dit mogelijk gemaakt hebben!


De reacties op dit bericht zijn afgesloten.