« Duif en olifant: speelkameraadjes? | Hoofdmenu | K-bier van de tap »

Ketnet stunt met olifantenkado

P1060589 P1060588 P1060590Ketnet is superfan van Kai-Mook. Zo erg zelf dat ze tot in Australië gezocht hebben naar een fantastisch geschenk voor de olifantenfamilie. Jullie kennen onze bungeebal al, die voor extra plezier bij de olifanten zorgt. Zo bestaan er nog andere leuke spelletjes. Er zijn opblaasbare olifantenproof ballen om mee te voetballen, een soort rammelaar aan een stevig touw, … kostelijke verrijking voor de dieren. Fun verzekerd. Dat de leverancier van deze speeltjes in Australië woont, maakt het niet gemakkelijk. Ketnet verraste onze olifanten met een speelbal. “Super!”, een droom van de verzorgers wordt realiteit. Na wat argwaan om het vreemde object in hun waterbad, won de nieuwsgierigheid het. Alle olifanten hebben er even mee gespeeld. Tot May Tagu er met haar volle gewicht op duwde en de bal plofte. Zo stevig bleek hij dan toch niet...of is May Tagu gewoon supersterk? De verzorgers reageerden supersnel om de resten van de bal uit het perk te verwijderen. Ketnet filmde alles voor een leuk spotje op televisie. Spijtig van de bal, maar toch erg bedankt Ketnet! We filmden het hele gebeuren, volgende week krijg je de beelden.

Reacties

het is echt prachtig

het is prachtig egt zo mooi en schatig zo lief

Onze vakantie is weer achter de rug en hier ben ik weer op mijn favoriete site. Dadelijk mijn achterstand van info ingehaald. Leuk van het hertje. Is het zebra'tje ondertussen ook al geboren? Graag ook hier een filmke van :-)
Kai Mook is echt een ongeloofelijk grappig ding! We konden er gewoon niet genoeg van krijgen. Ik was al fan van olifanten, maar nu ik dankzij jullie nog meer over deze dieren ben te weten gekomen ben ik SUPERFAN! Deze maand kom ik zeker terug op bezoek met mijn kleinzoontje, eveneens een super schattig schatje! :-)
Groetjes,
Annie

Ze hebben er heel even mee kunnen spelen!!!

Groetjes, Rebecca

Ik had liever gehad dat ze wat geld hadden gestort voor het K-groeiplan.

op de foto's is het al super om naar te kijken dus ik kan niet wachten naar de beelden. Ik vind het ook jammer dat de bal al stuk is, maar zoals aangehaald, er zit misschien garantie op zo'n bal, want als hij olifantenproof is, moet hij ook olifantenproof zijn he! Het is niet dat je even om de hoek gaat voor zo'n nieuwe bal! Het blijft wel super van Ketnet voor deze mooie cadeau!

men KAN alles maken dat het niet kapot kan maar dat doet men niet want hoe vlugger iets kapot is, hoe meer men verkoopt, toch logisch.

Geweldig dat Ketnet zoveel moeite gedaan heeft! Ik vind dat heel erg tof en lief! Maar het is ook jammer dat het al kapot is. Waarschijnlijk zal er wel een fabricagefout in het speeltje gezeten hebben want May Tagu weegt nog niet zoveel in vergelijking met de volwassen dieren. Zo'n bal moet toch wat kunnen hebben want Dumbo weegt meer dan 4 ton en dat is toch een normaal gewicht voor een olifant?

Misschien een domme vraag maar is er geen garantie op want goedkoop zijn die spullen niet?

Ik kijk al uit naar de beelden!


De reacties op dit bericht zijn afgesloten.