« Nieuwe tekenen dat het voor dit weekend zou zijn... | Hoofdmenu | Slijm goed teken! »

Sfeerbeelden van de nacht

Tony filmde tijdens het verloop van de nacht het team achter de schermen in actie.

Reacties

Ne dikke proficiat met het babyolifantje,prachtig zoiets mooi.

Proficiat aan alle medewerkers die de olifantenmoeder reeds geruime tijd, en nu ook in het heetst van de strijd, tot het einde hebben bijgestaan !
Ik hoop dat dierenrechtenorganisaties nu ook eens bereid zullen zijn een woord van waardering en gelukwensen tot de Zoo te richten ! Tot dusver; tenzij ik niet voldoende ben ingelicht; hoor ik van deze kant niets.
Maar .... "goede wijn behoeft geen kransen", en dat is zeker voor jullie allemaal van toepassing.
PROFICIAT.

Geweldige beelden.. Wat heeft Phyo ons lang in spanning gehouden!! En net toen ik dacht dat het nog wel een dag van inwendig hard labeur voor Phyo en aan het scherm gebonden spanning van ons allemaal zou worden, verraste ze ons met dat nieuwe, kleine olifantje K...
Wat ongelooflijk dat jullie ervoor kozen om ons deel te laten nemen aan dit wonder.
Voor iedereen achter de schermen van deze realisatie een hele dikke proficiat en voor Phyo en de 'hele' olfantenfamilie heel veel geluk :-))

het is altijd een droom van me geweest om in de zoo te werken ,het moet een prachtige ervaring zijn om dit mee te maken , het is een schat van een diertje en het is ontroerend als je die grote dieren zo teder zien omgaan met het "kleine" babytje , ik sta te popelen om eens te komen kijken
een dikke proficiat aan iedereen
Marilyn

proficiat aan iedereen die hieraan heefd mee geholpen. ik vind het spijtig dat ik de bevalling gemist heb.ik heb alles op de voet gevolgd van 20.30 tot vannacht 4 uur .ik kon niet meer wakker blijven. even was het spannend toen phyo ging liggen om half 2.jullie zijn wakker gebleven en mijn petje af voor iedereen daar dus een dikke pluim voor de verzorgers(sters)

dikke proficiat aan jullie allemaal en zeker aan de kersverse mama x

Waauw,prachtig,knap werk hebben jullie geleverd!!Heb er regelmatig naar gekeken,dit was een schitterend idee !Nogmaals dikke proficiat aan iedereen!Groeten uit Turnhout

Gefeliciteerd vanuit Nederland.
Gé en Rita van Bennekom

Gefeliciteerd vanuit Nederland.
Gé en Rita van Bennekom

Mooi,ontroerend.Proficiat voor mama Phyo Phyo en al haar verzorgers.Ik kom zeker op kraambezoek.

hallo

fantastisch zo'n geboorte kunnen meemaken via het web..... jullie maken er een schitterend gebeuren van, te zien hoe de olifantenfamilie mekaar zo helpen Proficiat aan iedereen.
Niet te geloven hoe iedereeen meeleeft met dit wonder.

laat de champagne maar knallen .

suzy

Proficiat met de geboorte!
Dat is echt zo tof dat we de oliefanten via de computer kunnen meevolgen vanuit onze woonkamer.
Spannend en ontroerend tegelijk!
Bravo!

vanharte een dikke proficiat aan al de mensen achter de schermen die er op toegezien hebbe dat alles vlekkeloos s verlopen.Begrijp dat het voor jullie ook spannende dagen en nachten waren die mss wel s last gaven van vermoedheid maar echt schattig wat jullie in de plaats kregen voor jullie inzet
dikke pluim voor allemaal t is echt geweldig
en voor de olifante familie tot één van de dagen

Nogmaals ik,
Nogmaals een dikke Proficiat, heb al 3 keer de kleine bekeken,
het is zo een schatje, vind ze zo schoon, wil af en toe al rechtstaan, ze probeert maar valt telkens om. De fam. van de kleine is er ook niet van te scheiden, wat is de natuur toch wonderbaarlijk mooi!!!
En....Wie gaat de meter worden ?????? Je mag me altijd contacteren.....
Wel, het was de moeite deze nacht, veel schoner dan de Olympische spelen waar mensen voor opstaan.
Ik ben gestart met kijken van gisterenavond 20.30u tot deze morgen 06.45u. Ik kon niet meer maar en ik vind het zeer jammer dat ik bevalling gemist heb.
VEEEEELE Dikke knuffels aan Phyo en de kleine.
XXXXKn.zoen
Mieke

ik wens jullie veel sukces met jullie eerste babyolifantje en hoopen dat er nog bij komen

Ne dikke proficiat met het babyolifantje,prachtig zoiets mooi.

Proficiat, het zien geboren worden was super. Het waren twee bijna slapeloze nachten zeker waard!

Proficiat met de geboorte van het olifantje.
Juist geboren op de 10de verjaardag van onze dochter Tine. Die is op haar beurt natuurlijk supertrots!!!
Groeten van Christa en Tine

van harte proficiat en vooral gaan mijn gedachten uit naar de

verzorgers die phyo nacht en dag in het oog gehouden hebben.

En heel blij zullen zijn dat alles goed verlopen is en hopelijk

mag de kleine K gezond opgroeien.Vond het heerlijk van alles

te kunnen volgen.Een heel mooi initiatief waar velen zullen

van genoten hebben.Nogmaals hartelijk gefeliciteerd.Wij komen

zo snel mogelijk.

nen dikke proficiat!!!
Eindelijk es wa positiefs in t nieuws!

k zou de kleine 'Katrien' noemen!

GEFELICITEERD met de geboorte!!!!!! Dikke proficiat aan de verzorgers!

Dikke Proficiat aan het ganse team.Zal baby K zeker en vast eens komen bewonderen. Prachtig babyolifantje. Vind het zielig dat ze zo gedrumd wordt tussen de andere olifanten.Hopelijk zijn ze nu kalmer geworden. PROFICIAT ECHT DE MAX;

Gefeliciteerd iedereen! Wel erg spijtig dat de beelden nu juist niet live zijn!

Een dikke proficiat met de geboorte van de kleine olifant en aan alle verzorgers die dagelijks instaan voor de verzorging van de dieren een dikke pluim . Nog veel succes.
Belinda

Ontzettend leuk om het hele gebeuren mee gevolgd te kunnen hebben. De verjaardag van deze kleine kunnen we niet vergeten, want het kleintje is geboren op onze 38ste huwelijksverjaardag. We zullen duimen dat alles goed blijft gaan, en een dikke proficiat aan allen daar in de Zoo.

SORRY VOORTESTOREN MAAR DE OPNAME VAN DE BEVALLING KAN DAT datDIE ER NIET VOLLEDIG OPSTAAT EN ONDERBROKEN is;;DELEN DIE WEGVALLEN EN SOMS SNEEUW; IK KRIJG BEELD NA 9SEC DAT BABY(karilanka)OP DE GROND ZIT EN ER EEN WIRWAR IS VAN DE OLIFANTEN IN HET ALGEMEEN ;DAn VALT DEZE WEG EN KOMEN NOG BEELDEN VAN MAY_TAGU DIE OPGEWONDEN IS EN ONRAAD RUIKT? HOE KOMT HET DAT ZE NIET EVEN VAN ELKAAR VERWIJDERT ZIJN GEWEEST IN Z'on kleine ruimte en de ijselijke schreeuw van phyo-phyo voor hetzelfde geld was ze haar twee baby's kwijt;zijn deze de volledige opnames of kan het aan de site liggen heb daarstraks al een paar foutmeldingen gehad ;het kan ook evengoed aan mij liggen ik zal nog een kaarsje voor hen branden wist het niet en vanmorgen toenik ze zag baby K(karilanka)voelde ik verdriet en heb moeten wenen en voel me een beetje schuldig omdat ik op andere wijze contact met hen had ik werd iets gewaar zonder er bij stil te staan of het te belezen heb hulp ingeroepen 2dagen geleden aan de godin die wilde dieren beschermd bij bevalling en hun kind;moira .ik hoop dat alles goed verloopt nu vind het spijtig dat ik nu de afloop niet kan volgen als voorheen


De reacties op dit bericht zijn afgesloten.